…mert az Export mindent visz!…

Rólunk

Az EastEuroCo Vezetési Tanácsadó Kft. magyar alapítású és tulajdonú cég,  pionírként már a 90-es években régiós tanácsadóvá nőtte ki magát, leányvállatok és vegyes vállalatok létrehozása útján Közép-Kelet Európában. Számos nagy vállalat régiós expanzióját támogattuk, mind a célországokban mint az anyaországi központokban.

Harminc  év alatt több mint 1600 vezetői kereséssel támogattunk ügyfeleinket, ami közül közel fele külföldi vagy  régiós kompetenciákkal rendelkező régiós keresés volt, a Visegrádi Országokban, az Adria Régióban, a Balkánon,  Oroszországban, Görögországban vagy Ukrajnában.

Szakembereink

Kapcsolati hálónkban  több mint 2000 olyan magyar vezető szakember van, aki jelentős tapasztalatokat szerzett, a közvetlen közép európai régióban, német nyelvterületen, Nyugat-Európában, Kínában , Ázsiában, és Észak Amerikában.

Külpiacokon, akár távoli országokban a helyi menedzsment kapacitások és tehetségekhez is közvetlen hozzáférésünk van, akár a Cornerstone International Group társirodák bevonásával.

Iparági tekintetben tapasztalataik és tapasztalataink,  az ICT, FMCG, Tartós Fogyasztási Cikkek, Autóipar, Bérgyártás, Energia-Energetika, Infrastruktúra-Közlekedés, Építőipar, Élelmiszeriparra és Szolgáltatási területre is kiterjednek.